Ο Δήμος Χίου συγχαίρει όλα τα παιδιά της Χίου για τον ευγενή και επιτυχή αγώνα που έδωσαν κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων, καθώς και για τις υψηλές επιδόσεις τους, που για άλλη μια χρονιά διατήρησαν μια παράδοση παιδείας και πολιτισμού.
Ειδικά τη φετινή χρονιά, τα παιδιά βρέθηκαν αντιμέτωπα με αντίξοες συνθήκες που προκλήθηκαν λόγω των ισχυρών σεισμικών δονήσεων και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να καταστήσουν εντονότερη την ψυχολογική τους πίεση, και η όλη αυτή διαδικασία να πάρει παράταση αρκετών ημερών.
Περιμέναμε με την ανακοίνωση των βαθμολογιών, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να ανακοινώσει και τα λογικώς αναμενόμενα μέτρα που θα εξασφαλίσουν την ίση μεταχείριση των παιδιών μας με τα υπόλοιπα παιδιά της Ελλάδος.
Δεδομένου ότι έχει ήδη ξεκινήσει η συμπλήρωση των μηχανογραφικών, θεωρούμε ότι το Υπουργείο Παιδείας θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα μας αυτό.
Τέλος, είναι αναγκαίο να δοθεί άμεσα λύση και για το πρόβλημα που προέκυψε αναφορικά με τις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων και Μηχανικών και να δοθεί παράταση υποβολής των δικαιολογητικών για τα παιδιά της Χίου.
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά οι επιλογές που θα κάνουν να είναι η αρχή μιας επιτυχημένης ακαδημαϊκής και επαγγελματικής πορείας.

Μελέτη ανάπλασης Δημοτικού Κήπου και μελέτη αστικής κινητικότητας

banner-vaa

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

banner gia compostopoiisi

ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ

 ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ Β1 ΦΑΣΗ

kentro ekspipiretisis dimoti

pb banner

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Αναζήτηση

diavgeia all logo