Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 11:30π.μ., θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “Ανδρέας Λοΐζος”, παρουσίαση με θέμα την "Ηλεκτρολογική και Τεχνοοικονομική Μελέτη Οδοφωτισμού του Δήμου Χίου".
Ο Δήμος Χίου μέσω της εκπόνησης της μελέτης αυτής, κατέγραψε για πρώτη φορά την ποσότητα και την ποιότητα των φωτιστικών σωμάτων, προκειμένου να υπάρξει μια πλήρης εικόνα των παρεμβάσεων που απαιτούνται για την βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού στο νησί. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέσω της εκπόνησης αυτής της μελέτης, παρατηρήθηκε ότι το 43% των φωτιστικών σωμάτων του νησιού είναι μερικώς κατεστραμμένα.
Ο Δήμος Χίου, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού στο νησί, πρόκειται να ξεκινήσει τη σταδιακή αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων νέας τεχνολογίας, στοχεύοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση της ενέργειας. Συγκεκριμένα, στην παρουσίαση θα αναπτυχθούν ποικίλα ζητήματα που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό σε όλη την έκταση του νησιού της Χίου, καθώς και οι προτάσεις και οι στόχοι του Δήμου Χίου για τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού σε σημεία που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα ζητήματα.

Μελέτη ανάπλασης Δημοτικού Κήπου και μελέτη αστικής κινητικότητας

banner-vaa

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

banner gia compostopoiisi

ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ

 ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ Β1 ΦΑΣΗ

kentro ekspipiretisis dimoti

pb banner

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Αναζήτηση

diavgeia all logo