Ο Δήμος Χίου έχοντας υποβάλλει πρόταση για ένταξη στο Περιφερειακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την ανέγερση του 7ο και 11ο Νηπιαγωγείου Χίου, προϋπολογισμού περί τα 3.000.000€, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση της ένταξής τους στο Πρόγραμμα αυτό. Τα νηπιαγωγεία αυτά, που θα κατασκευαστούν σε δημοτικό οικόπεδο στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου Ορφανού, θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της προσχολικής ηλικίας και θα υπηρετούν τα εκπαιδευτικά standards της πατρίδας μας.
Εκτίμηση του Δήμου Χίου είναι ότι οι διαγωνισμοί των έργων αυτών θα εξελιχθούν το αμέσως προσεχές διάστημα με προφανή και ρεαλιστικό στόχο την έναρξη των εργασιών εντός του 2017.
Η καλή προετοιμασία του έργου από πλευράς των Υπηρεσιών του Δήμου της Χίου και της ΕΤΑΧ ΑΕ, που ανέλαβε την εκπόνηση των μελετών, καθώς και η καλή συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Βορείου Αιγαίου και προσωπικά με την Περιφερειάρχη κα Χρ. Καλογήρου, κατέληξε στη θετική αξιολόγηση του έργου και στην ένταξη στο ΠΕΠ. Σύντομα ο Δήμος της Χίου θα μπορέσει να παραδώσει στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία της Χίου δύο σημαντικά και απαραίτητα έργα.

Μελέτη ανάπλασης Δημοτικού Κήπου και μελέτη αστικής κινητικότητας

banner-vaa

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

banner gia compostopoiisi

ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ

 ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ Β1 ΦΑΣΗ

kentro ekspipiretisis dimoti

pb banner

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Αναζήτηση

diavgeia all logo