Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας περιοχής ρέματος Καλοπλύτη

Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα για τυχόν ανάρτηση διευκρινίσεων και ανακοινώσεων σχετικά με το διαγωνισμό

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (31-5-2017)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Οινοπίωνος 1, 82131 Χίος
Πληροφορίες: Μιχαήλ Πικούνης
Τηλέφωνο: 2271351607
Fax: 2271351622
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χίος, 31/05/2017
Αρ.Πρωτ.: 18017

Προς:
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του
Δήμου Χίου (www.chioscity.gr)

Θέμα: Διευκρινίσεις επί της διαγωνιστικής διαδικασίας της μελέτης: «Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας περιοχής ρέματος Καλοπλύτη»
Σε απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από οικονομικούς φορείς σχετικά με τη διαγωνιστική διαδικασία για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης: «Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας περιοχής ρέματος Καλοπλύτη» (Αρ. Πρωτ. Διακήρυξης 15934/17.05.2017), διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:
1. Οι οικονομικοί φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία θα συμπληρώσουν και θα υπογράψουν το έντυπο οικονομικής προσφοράς που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χίου (www.chioscity.gr). Δεν προβλέπεται η χορήγηση σφραγισμένου ή οποιουδήποτε άλλου εντύπου οικονομικής προσφοράς από την αναθέτουσα αρχή.
2. Στην παράγραφο 20.2 της Αναλυτικής Διακήρυξης αναγράφεται: «Η Τεχνική Έκθεση, η Πρόταση Μεθοδολογίας (συμπεριλαμβανομένων τυχόν παραρτημάτων αυτών), καθώς και τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα ανωτέρω δ) και ε) σημεία (συμπεριλαμβανομένων τυχόν παραρτημάτων και εξαιρουμένων των υπεύθυνων δηλώσεων συνεργασίας και των τυχόν πιστοποιητικών με τα οποία αποδεικνύεται προηγούμενη συνεργασία μεταξύ μελών της προτεινόμενης ομάδας μελέτης) δεν πρέπει να υπερβαίνουν ένα εύλογο μέγεθος είκοσι (20) σελίδων κειμένου μεγέθους Α4 μέσης γραμματοσειράς, εκτός του προαναφερθέντος οργανογράμματος». Διευκρινίζεται ότι το όριο των είκοσι (20) σελίδων αφορά το σύνολο των ως άνω αναφερόμενων στοιχείων του φακέλου Τεχνικής Προσφοράς και όχι το κάθε ένα ξεχωριστά.
Ο Προϊστάμενος Δ/νσης Τ.Υ.

Ελευθέριος Παπαλάνης
Πολιτικός Μηχανικός με Α’
Εσωτ. Διανομή
1. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.
2. Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Χίου (φάκελος μελέτης).
3. Πρωτόκολλο Δήμου Χίου.

 

 

Μελέτη ανάπλασης Δημοτικού Κήπου και μελέτη αστικής κινητικότητας

banner-vaa

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΙΟΥ

banner gia compostopoiisi

ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ

 ΓΠΣ ΔΕ ΧΙΟΥ Β1 ΦΑΣΗ

kentro ekspipiretisis dimoti

pb banner

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

5η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Αναζήτηση

diavgeia all logo